Bouw van De Smidse

Binnenkort gaan wij starten met de bouw van De Smidse. Wij stellen graag het bouwteam aan u voor.

Aannemer van het project is de Nederlandse Bouw Unie en het bouwmanagement zal verzorgd worden door Ravestein Bouwmanagement. Kom hieronder meer te weten over deze partijen.
Aannemer
De Nederlandse Bouw Unie - kortweg NBU - is als aannemer betrokken. NBU is actief in de woning- en utiliteitsbouw in Zuidwest Nederland. Voor woningbouwcorporaties, bedrijven en particulieren is de NBU al tientallen jaren een vertrouwd begrip. Ze weten dat ze uit mogen gaan van een uiterst professionele bouwteampartner, een zeer concurrerende bouwprijs en een vlot en vakkundig bouwproces.

Nederlandse Bouw Unie
(076) 502 28 88
info@nbu.nl
www.nbu.nl
Bouwmanagement
Ravestein Bouwmanagement bouwt mee aan het rendement van bouwwerken!

Bouwmanagement is een kwestie van vertrouwen. Dan neem je niet graag risico met een nieuw bedrijf. Daarom is het goed om te weten dat er vijfentwintig jaar ervaring staat achter de naam Ravestein Bouwmanagement. Dit geheel zelfstandige bedrijf richt zich op ontwikkeling en realisatie van bouwprojecten: van projectmanagement / bouwkostenmanagement / directievoering / kwaliteits toezicht. Indien gewenst kunnen wij tevens uw huisvesting / het gebouwbeheer behartigen.

Ravestein Bouwmanagement biedt u meer rendement. Mijn jarenlange praktijkervaring en grote vakkennis staan garant voor een efficiënte en effectieve begeleiding van (complexe) projecten, inclusief een strakke kostenbewaking. Daarbij neem ik desgewenst ook een gedeelte van het risico.

Wilt u meer weten? Bezoekt u dan onze website. Ik wil natuurlijk ook graag een afspraak maken om e.e.a. nader toe te lichten hoe Ravestein Bouwmanagement u van dienst kan zijn en wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Ravestein Bouwmanagement
Utrechtsestraatweg 36
3445 AS Woerden

Telefoon 0348-448803
info@ravesteinbouwmanagement.nl